Bestill fiberbredbånd Hanekleiva

Bestill fiberbredbånd Hanekleiva

Hvorfor velge fiberbredbånd fra Gigafib?

Fiberbredbånd gir deg den raskeste forbindelsen tilgjengelig, og er det foretrukne valget når det gjelder kapasitet. Boliger med fiberbredbånd er rustet for fremtidens digitale tjenester og er mer ettertraktet ved salg.

Vårt lynraske fibernett kombinert med lokal tilhørighet og kundeservice som bryr seg skal gjøre oss til den foretrukne bredbåndsleverandøren i Vestfold.

Etableringskostnader fiberbredbånd

Bilde fiberrull i gata

Fremføring av fiber til eiendomsgrenser

Etableringsprisen dekker fremføring av fiber til din tomtegrense samt tilkobling av nødvendig utstyr inne i boligen.

Etableringsprisen er 1.999,- ink. mva

Bilde grave med spade i plen

Graving på egen tomt

Graving på egen tomt utføres stort sett som egeninnsats av kunden selv. Arbeidet er overkommelig for de fleste, men om du ikke ønsker å gjøre dette selv kan vi be entreprenøren vår sende deg et tilbud på denne jobben. Rør til å legge i bakken får du kostnadsfritt fra oss.

Hvem er Gigafib?

Bredbåndsleverandøren med hjertet i Vestfold

Vårt moderselskap, Gigafib Holding AS, eies av kommunene Tønsberg, Færder, Sandefjord, Horten og Holmestrand, samt Universitetet i Sørøst-Norge og Studentskipnaden – og vår omfattende fiberinfrastruktur er et resultat av et langsiktig samarbeidet mellom disse kommunene.

Selskapet ble stiftet i 2003, og vi har i dag i overkant av 1000 kunder innen privatmarkedet, bedriftsmarkedet og offentlig sektor.