Fiberutbygging Hanekleiva

Fiberutbygging Hanekleiva

Gode nyheter til deg som bor i Hanekleiva

Vi ønsker å starte utbygging av høyhastighets fiberbredbånd i ditt nærområde og kartleggingen vår viser at dette er mulig dersom interessen i området er stor nok.

Registrer din interesse

Fyll ut skjema ved siden av for å registrere din interesse. Det er ingen forpliktelser knyttet til registreringen i denne fasen, og hvis interessen er stor nok vil vi sende deg et pristilbud for endelig avtaleinngåelse.

Kartutsnitt planlagt utbyggingsområde

Hvorfor velge fiberbredbånd fra Gigafib?

Fiberbredbånd gir deg den raskeste forbindelsen tilgjengelig, og er det foretrukne valget når det gjelder kapasitet. Boliger med fiberbredbånd er rustet for fremtidens digitale tjenester og er mer ettertraktet ved salg.

Vårt lynraske fibernett kombinert med lokal tilhørighet og kundeservice som bryr seg skal gjøre oss til den foretrukne bredbåndsleverandøren i Vestfold.

Etableringskostnader fiberbredbånd

Bilde fiberrull i gata

Fremføring av fiber til eiendomsgrenser

Etableringsprisen dekker fremføring av fiber til din tomtegrense samt tilkobling av nødvendig utstyr inne i boligen. Etableringsprisen påvirkes av hvor mange interessenter det er i området og våre fremføringskostnader. Jo flere som bestiller, jo lavere blir etableringsprisen.

Etableringsprisen vil stå i tilbudet du mottar fra oss i neste fase. Normalt fra 2.000,- til 5.000,-

Bilde grave med spade i plen

Graving på egen tomt

Graving på egen tomt utføres stort sett som egeninnsats av kunden selv. Arbeidet er overkommelig for de fleste, men om du ikke ønsker å gjøre dette selv kan vi be entreprenøren vår sende deg et tilbud på denne jobben. Rør til å legge i bakken får du kostnadsfritt fra oss.

Abonnementspriser fiberbredbånd

HastighetPris pr. mnd
150/150Mbps749,-
250/250Mbps849,-
500/500Mbps929,-
1000/1000Mbps1.299,-